Heeft u een PGB-bureau en wilt u AEP-lid worden?

Lid worden

De leden van de Alliantie Erkende pgb-bureaus zijn bedrijven die zich als hoofdactiviteit toeleggen op administratie, advies en/of coördinatie voor de budgethouder, via het persoonsgebonden budget. Uit de bedrijfsactiviteiten moet blijken dat de budgethouder centraal staat.
Alle leden van de AEP dienen te voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Deze normen zijn vastgelegd in de AEP Erkenningsregeling en worden onafhankelijk getoetst door het Keurmerkinstituut.

Heeft u interesse in het lidmaatschap van AEP en een toetsing van de AEP erkenningsregeling? En bestaat uw hoofdactiviteit uit de administratie ten behoeve van of advies aan en/of bemiddeling voor de budgethouder via het pgb? Klik dan hieronder op Aanmelden. Daar kunt u ons aanmeldingsformulier invullen. Wilt u graag eerst een bestuurslid spreken om meer informatie te krijgen? Vermeld dit dan in het aanmeldingsformulier. Dan neemt één van de bestuursleden contact met u op.Als u in aanmerking komt voor het lidmaatschap, sturen wij u:
  • de AEP Erkenningsregeling met toetsingscriteria
  • een overzicht van de kosten van de toetsing en de randvoorwaarden die het Keurmerkinstituut stelt
  • de algemene voorwaarden van het Keurmerkinstituut
  • het aanvraagformulier van de toetsing
  • de Statuten van de AEP
  • een overzicht met alle voordelen van het lidmaatschap
  • de kosten van het AEP lidmaatschap.

Nadat u het Aanvraagformulier en de gevraagde bijlagen aan het Keurmerkinstituut heeft toegestuurd, zal het Keurmerkinstituut contact met u opnemen en de toetsing in gang zetten.
Na een positieve beoordeling van de criteria ontvangt u van onze penningmeester een factuur voor het lidmaatschap van AEP. Na betaling ontvangt u het AEP logo om te voeren in uw uitingen. Uw bedrijfsnaam zal vermeld worden op de website van AEP en op de gastpagina van het Keurmerkinstituut.
U ontvangt de AEP nieuwsbrieven en zal uitgenodigd worden voor de halfjaarlijkse ‘Meet & Greet’ en de algemene ledenvergadering.

Dank voor uw interesse! We zijn blij met uw aanvraag voor lidmaatschap: meer leden betekent meer bekendheid en meer invloed, waardoor het PGB verder verankert.